Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaçak avcı ardına bakmadan kaçtı

        (Fotoğraflı)

        Demet Leyne

        MUĞLA (İHA) - Muğla Milas'ta Güllük Dalyanı'nda kaçak avcılık yapan bir şahıs, denetim yapan Milas DKMP ekiplerini görünce tüfeğini ve vurduğu kuşları bırakarak kaçtı.

        Doğal yaşamın korunması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Milas Doğa Koruma Milli Parklar Şefliği, geçtiğimiz günlerde Güllük Dalyanı'nda denetim gerçekleştirdi. Bir süre dalyanı tarayan ekipler, av yapan bir şahsa rastladılar. Milas DKMP yetkililerini gören şahıs, hızlı bir şekilde kaçarak kayıplara karıştı. Dikkatli bir şekilde şahsın son görüldüğü alanı tarayan ekipler, kaçak avcılık yapan şahsın kullandığı tüfekle birlikte 3 adet meke türü kuş buldu. Tüfek ve kuşlara el koyan ekipler, kaçak avcının kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

        (DL-MB-Y)

        04.01.2018 15:41:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler