Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesispor'da hedef Yalova Belediye

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Türkiye Basketbol Ligi'nin 17. haftasında Karesispor, deplasmanda Yalova Group Belediye ile karşılaşacak. Son haftalarda aldığı art arda galibiyetlerle iyi bir hava yakalayan Karesispor, Yalova Group Belediye'yi de mağlup ederek ligin ilk yarısını galibiyetle kapatmak istiyor.

        Karesispor'da Yalova Belediye maçı hazırlıkları devam ederken açıklamalarda bulunan Karesispor Başantrenörü Fahri Güler, "İlk yarıda fikstürün sonuna doğru artan bir ivmemiz var. İlk yarının son maçında Yalova'ya konuk olacağız. Kazanıp ilk yarıyı galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Bu doğrultuda hazırlıklarımız devam ediyor, Yalova'nın galibiyete ihtiyacı var ve evinde mutlaka direnç gösterecektir ama biz kazanarak Balıkesir'e dönmeyi hedefliyoruz" dedi.

        Karesispor Başkanı Ahmet Ayan, "Yalova ekibinin galibiyete ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Ancak bizde kazanıp play-off sıralamasının içinde iyi bir yer tutmak istiyoruz. İlk yarının son maçını kazanıp artık ikinci yarıya konsantre olmak ve üst üste galibiyetlerle devam etmek istiyoruz" dedi.

        Karesispor-Yalova Group Belediye karşılaşması 6 Ocak saat Cumartesi günü Yalova 90. Yıl Spor Salonu'nda oynanacak. Müsabakayı Sertan Kırklar, Sinem Tetik, Erhan Gürsel hakem üçlüsü yönetecek.

        (HT-ORT-S)

        04.01.2018 16:22:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler