Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zabıtadan dostluk sofrası

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Sungurlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri "Birlik, Kardeşlik ve Dostluk Sofrası" adı altında bir etkinlik düzenledi.

        Zabıta Müdürü Kemal Karaman "Bu tür etkinliklerin personeller arasında olması birlik ve beraberliğin, kardeşliğin güçleneceğini bununda göreve yansıyacağı düşünülerek yapılması gerektiği kanaatindeyim.''diyerek bir konuşma gerçekleştirdi .

        Etkinlikle ilgili düşüncelerini paylaşan Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey birlik ve beraberliktir. Bu Dostluk sofrasının birlik ve beraberliğimizi dahada güçlendireceğini düşünerek, bu tür etkinliklerin personellerimiz arasında olması gurur vericidir. Birlik ve beraberliğimizin 2018 yılı için daha sıkı ve güçlü geçmesi dileğiyle, Dostluk sofrasına katılan tüm ekip çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum'' diyerek çalışma arkadaşlarına 2018 yılında başarılar diledi.

        (SŞ-BÖ)

        04.01.2018 18:09:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler