Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir Berberler ve Kuaförler Odası başkanını seçti

        (Fotoğraflı)

        Soner Vatansever

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Berberler ve Kuaförler Odasının olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut başkan Muhsin Çalışkan güven tazeledi.

        Alaşehir Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurulu Alaşehir Fethi Sekin Gençlik Merkezinde yapıldı. 176 üyenin katıldığı genel kurulda, yönetim kurulu seçimi yapıldı. 3 adayın yarıştığı seçimlerde mevcut başkan Muhsin Çalışkan 105 oy olarak güven tazeledi. Diğer adaylar Önder Erbağ 36, Yıldırım Alkan ise 33 oy alırken 2 oy da geçersiz sayıldı. Oda başkanlığına seçilen Muhsin Çalışkan'ın yönetim kurulu; Mustafa Ali Derin, İrfan Ay, Özkan Yılmaz, Kenan Aslanol, Hayrullah Koyuncu ve Raşit Demir'den oluştu.

        Seçimlerin ardından konuşma yapan Başkan Muhsin Çalışkan, oda içerisinde birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Çalışkan, "Meslektaşlarımızın beklentilerini tek tek dinleyerek çözüm üreteceğiz. Meslektaşlarımızın hak ve menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yapacağız. Mesleki gelişime son derece önem veriyoruz. Bu anlamda da yeni çalışmalarımız olacak" dedi.

        (SV-SC)

        04.01.2018 19:55:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler