Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pedallar Kudüs için dönüyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, "Pedallar Kudüs İçin Dönüyor, Fevzi El-Cuneydi ve Muhammet et Tavil Özgür Kalacak" adı altında bisiklet sürme etkinliği düzenleyecek.

        Filistin ve Kudüs'te yaşanan olaylarla ilgili farkındalık oluşturmak, yapılan zulüm ve haksızlıklar karşısında birlikte hareket edilmesini öğretmek, gençlerin sportif faaliyetlere katılımını sağlamak ve çocuklarımızda milli ve manevi değer bilinci oluşturmak amacıyla Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonu ile 06 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 10.00'da Aydın Kent Meydanı'ndan başlayıp Çine Yolu üzerindeki Yenipazar Kavşağı'na gidilip dönülmek üzere 13 kilometrelik "Pedallar Kudüs İçin Dönüyor, Fevzi El-Cuneydi ve Muhammet et Tavil Özgür Kalacak" adı altında okullar ve öğrencilerle birlikte bisiklet sürme etkinliği düzenlenecek.

        (MB-Y)

        05.01.2018 10:00:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler