Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Kılıçarslan: 2017 yılında 2 bin 480 kişi kurslarımıza katıldı

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Aslanapa Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Aziz Kıçarslan, kurum olarak, başarılı bir yılı geride bıraktıklarını ifade etti.

        2017 yılında Aslanapa Halk Eğitimi Merkezinin 3 mahalle, 6 köy ve 8 okulda olmak üzere 17 ayrı yerleşim biriminde kurs açtığını belirten Kılıçarslan, '' Açmış olduğumuz kurslar 72 Mesleki ve Teknik kurs, 80 Genel kurs olmak üzere toplamda 152´yi buldu. Kurslarımızda 2480 kursiyerimiz eğitim gördü ve 1246 kursiyerimiz belge aldı. Kurum olarak 6 sergi ve 1 şenlik düzenledik. Afyonkarahisar, İstanbul ve Domaniç´te düzenlenen üç farklı etkinliğe davet edildik. Çeşitli spor ve sanat dallarında turnuva ve yarışmalara katıldık, dereceler elde ettik. Kurumumuzu il içinde ve dışında en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. 2018 yılında da çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz ve kurumumuzu daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' diye konuştu. (YD-EFE)

        05.01.2018 11:21:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler