Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Finike Turunçovaya jandarma karakolu

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya'nın Finike İlçesi Turunçova Mahallesine Jandarma Karakolu açılıyor.

        Finike İlçe Jandarma Komutanlığı ve Finike Belediyesi iş birliği ile Turunçova eski Belediye hizmet binasına Merkez Karakolu açılıyor. Karakol başta Turunçova Mahallesi ve bölgeye hizmet verecek. Finike İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yakup Alagözoğlu, "Karakol Turunçova ve yöresi için gerekliydi. Biz merkezden vakalara ulaşmakta zorluk çekiyorduk. Belediye Başkanımız Belediye hizmet binasını jandarmaya tahsis yaptı. Artık Turunçova ve yöresi daha da güvenli hale geldi" dedi.

        Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu ise "Bizim için halkımızın can ve mal güvenliği önceliktedir. Turunçova ve yakınındaki mahallelerimizde her geçen hırsızlık olayları oluyordu. Halkımızın malı gasp ediliyordu. Belediye olarak Valiliğimiz ile işbirliği yaparak bu sorunu çözmüş bulunmaktayız. En kısa süre içinde açılışını gerçekleştirecek." diye konuştu.

        (SÇ-SÇ-Y)

        05.01.2018 12:11:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler