Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çolakbayrakdar çat kapı ziyaretlere devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe sakinlerinden Türkaslan ailesini ziyaret etti.

        Yenidoğan Mahallesi'nde ikamet eden Türkaslan ailesini ziyareti ise diğerlerinden biraz farklı oldu. Zira bu kez Başkan Çolakbayrakdar, önceki dönem Ekonomi Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ile birlikte gelmişti.

        Türkaslan ailesini misafir olan konuklar, ev sakinleriyle keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Kocasinan'ın büyük bir aile olduğunu ve bu büyük ailenin her geçen gün daha güzel imkanlarla geliştiğinin altını çizen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Her fırsatta çat kapı ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızla birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içinde gönül birliği oluşturuyoruz. Bu şehre hizmet etmenin ve bu hizmetin güler yüz olarak dönmesinin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Ziyaretlerimizde; vatandaşlarımızla sohbet edip, istek ve taleplerini dinliyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında onların yüzündeki tebessümü ve mutluluğu görmek bizlere yetiyor" diye konuştu.

        Türkaslan ailesi de ziyaretten duydukları memnuniyetini dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

        (SK)

        05.01.2018 12:37:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler