Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pursaklar Çorumlular Derneğinden Başkan Çetin'e ziyaret

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Çorumlular Derneği yönetimi, Belediye Başkanı Selçuk Çetin'e nezaket ziyaretinde bulundu.

        Pursaklar Çorumlular Derneği Başkanı Kemal Yaylacı ve kurucu yönetim kurulu üyeleri, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'i makamında ziyaret ederek dernek hakkında bilgi verdi. Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Derneklerimizin her zaman yanındayız. İlçemizde bulunan derneklerimizin gerek sorunlarıyla, gerekse istekleriyle yakından ilgileniyoruz. Çorumlu kardeşlerimizin tek çatı altında toplanması verimlilik açısından çok daha faydalı olacaktır. Dernek çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

        Pursaklar'daki nüfusun önemli bir bölümünü Çorumluların oluşturduğuna dikkat çeken Dernek Başkanı Kemal Yaylacı ise, "Hem Pursaklar'da hem de Ankara'da derneklere vermiş olduğu desteklerden dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Başkanımızın Pursaklar için nasıl çalıştığını görüyoruz ve biliyoruz. Bizler de Başkanımızın tecrübelerinden yararlanmak ve derneğimiz hakkında bilgi arz etmek için nezaket ziyaretinde bulunduk" diye konuştu.

        (BC-Y)

        05.01.2018 12:49:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler