Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Deniz, şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Ekrem Aktaş

        BATMAN (İHA) - Batman'ın Sason ilçesindeki şehit yakınları ve gaziler, Vali Ahmet Deniz'i makamında ziyaret etti.

        Batman Valisi Ahmet Deniz'i makamında ziyaret eden şehit yakınları ve gaziler, taleplerini iletti. Gazi ve şehit yakınlarının dinleyen Vali Deniz, gereğinin yapılması hususunda ilgili merciler taleplerini ileteceğini belirterek, şehit ve gazilerin yanında olduğunu söyledi. Vali Deniz, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini, bu günlerde yaşadığımız huzur ve güveni şehit ve gazilerimize borçluyuz. Devlet olarak onların her türlü ihtiyaç ve taleplerini yerine getirmek bizlerin görevidir. Fırsat buldukça bizlerde şehit yakınlarını ve gazilerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin ziyaretinden dolayı memnun olduk" dedi.

        Şehit yakınları ve gaziler adına konuşan Hüseyin Çelik ise, "Valimize bir ziyaret düzenledik. Bazı istek ve taleplerimizi ilettik. Valimiz bizleri ilgi ile dinledi. Kendisine çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

        (EA-MP-Y)

        05.01.2018 14:26:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler