Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        8 bin 541 öğrencinin katılım gösterdiği kitap okuma projesinde ödül töreni heyecanı

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından velilere ve öğrencilere yönelik olarak geçtiğimiz yaz döneminde uygulanan 'Kitap Okuyorum Projesinin' ödül töreni ve kapanış programı Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı.

        8 bin 541 öğrenci ve 805 velinin katılım gösterdiği proje kapsamında öğrenciler ve veliler yaz dönemi boyunca beşer kitap okudular. Yapılan değerlendirmeler sonucu kategorilerinde dereceye giren öğrencilere ve velilere ödülleri düzenlenen törenle verildi. Ödül törenine; Serdivan Kaymakamı Muhsin Çatmadım, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, il milli eğitim yöneticileri, ilçe milli eğitim müdürleri ile projede yer alan öğrenciler ve veliler katıldı.

        Düzenlenen törende bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, projeyle öğrencilere küçük yaşlardan itibaren kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasının amaçlandığını belirterek, "Çocuklarına her anlamda örnek olan velilerimizi de bu projeye dahil ederek, okuma alışkanlığının ailede başlayarak kazanılmasını hedefledik. Gelecek yıllarda projeye katılımın çok daha yüksek olmasını bekliyoruz" dedi.

        Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin davetlilere müzik dinletisi sunduğu tören programında, 'Kitap Okuyorum Projesinde' kategorilerinde dereceye giren velilere ve öğrencilere törene katılan protokol üyeleri tarafından hediyeleri verildi.

        (BCT-RFK-Y)

        05.01.2018 18:12:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler