Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Belediyesi Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ilk maçında rakibine set vermedi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) -Bilecik Belediyesi Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, kentte gerçekleşen Kulüplü Voleybol Yıldız Kızlar Ligi'nin ilk maçında rakibine set vermeden kazandı.

        Kulüplü Voleybol Yıldız Kızlar Liginde mücadele eden Bilecik Belediyesi Yıldız Kızlar Voleybol Takımı ligin ilk maçında Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonunda karşılaştığı Söğüt Spor'a set vermeden maçı 3-0 kazandı. İlk maçını kazanan Bilecik Belediyesi Yıldız Kızlar Voleybol Takımı voleybolda en iyi olmak için yarışırken, sırasıyla 7 Ocak günü Osmaneli Kapalı Spor Salonunda 1308 Osmaneli Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek. 10 Ocak çarşamba günü saat 18.00'de Bilecik Atatürk Spor Salonunda Bilecik Gençlik Spor ile karşılaşacak Bilecik Belediyesi Yıldız Kızlar Voleybol Takımı sırasıyla Bilecik Gençlik Spor, Bilecikspor, Bozüyük İdmanyurdu Spor ile karşı karşıya gelerek ligin ilk yarısını tamamlayacak.

        (CKT-Y)

        05.01.2018 18:13:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler