Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneğinden İl Milli Eğitim Müdürü Özen'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Doğanses ve dernek üyeleri, Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'e nezaket ziyaretinde bulundular.

        Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen'i makamında gerçekleşen ziyaret hoş ve samimi bir ortam içerisinde gerçekleştirilirken, karşılıklı bilgi alış verinde bulunuldu. Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Doğanses, ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada, "Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürümüz Necmi Özen'i makamında nezaket ziyaretinde bulunduk. Derneğimizin çalışmaları hakkında bilgi verdik ve önümüzdeki ilerleyen günlerde gerçekleştireceğimiz önemli projelerimizden bahsettik. Özen, eğitimle ilgili projelerimize imkanlar oranında destek verebileceğini dile getirdi. Odunpazarı Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle, derneğimizde eğitim misyonumuzu tamamlamak amacıyla bağlama, diksiyon, tiyatro kursları düzenliyoruz ve önümüzdeki günlerde kurslarımız çeşitlenerek artacaktır. Geleceğimiz olan gençlerimizi ve çocuklarımızı yetiştiren İl Milli Eğitim Müdürümüz Necmi Özen nezdinde, İl Milli Eğitim çatısının altında görev yapan tüm öğretmenlerimize, ilimizdeki eğitime verdikleri özveri ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek yönetim kuruluna nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

        (BRK-Y)

        06.01.2018 13:18:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler