Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan dolmuşta vatandaşı dinledi

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, şehir içi yolcu taşıyan toplu taşıma aracına binerek hem seyahat etti hem de vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

        Haftanın bazı günlerinde toplu taşıma araçlarını kullanan Başkan Tekintaş, sabah saatlerinde bindiği şehir içi yolcu taşımacılığı yapan 2. Hat dolmuşunda vatandaşlarla bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ı dolmuşta gören vatandaşlar hem şaşırdılar hem de mutlu oldular. Seyahat süresince yolcularla sohbet eden Başkan Tekintaş, aynı zamanda vatandaşların taleplerini dinleyerek yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

        Toplu taşıma aracıyla yaptığı seyahatin ardından yaşadıklarını anlatan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, her fırsatta vatandaşlar bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyledi. Bundan sonraki süreçte de toplu taşımada sık sık vatandaşlarla olacağını ifade eden Başkan Tekintaş, "Zaman zaman kullandığımız toplu taşıma araçlarında vatandaşlarımızla buluşmak çok güzel oluyor. Seyahatlerimizde ayrıca Ordu'nun çeşitli ilçelerinden bir takım işlemlerini yapmak için şehir merkezine gelen vatandaşlarımızla da karşılaşıyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili onlardan da önemli geri dönüşler alıyoruz. Bugün 2. Hat dolmuşunda yaşadığımız bu güzellikler bizi son derece mutlu etti. Toplu taşıma bizim için son derece önemli. Büyükşehir Belediyemiz ile Dolmuşçular Kooperatifinin yapmış olduğu yeni uygulama ile otobüs sistemine geçilecek ve daha fazla vatandaşımızla seyahat etme imkanı bulacağız. Sık sık yaptığımız bu uygulamayı bundan sonra sürdüreceğiz ve vatandaşlarımızı daha çok dinlemiş olacağız" dedi.

        Altınordu Belediyesinin her fırsatta milletiyle iç içe olduğunu vurgulayan Başkan Tekintaş, "Altınordu'yu modern ve yaşanabilir bir kent yapmak için sürdürdüğümüz çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Tüm bu çalışmaları yaparken bazen toplu taşıma araçlarındaki vatandaşlarımızla, bazen taksici esnafımızla, bazen de kahvehanede ve sokakta vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Bu durum beni son derece mutlu ediyor. Altınordu Belediyesi her fırsatta milletiyle iç içe olmaya, hizmetler yapmaya ve onların taleplerini dinlemeye devam edecek" diye konuştu.

        (MAK-SLH-Y)

        06.01.2018 14:19:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler