Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selendi Mezbahası işletme onay belgesi almaya hak kazandı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Selendi ilçesine kazandırdığı mezbaha, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü denetmenleri tarafından yapılan inceleme sonucunda işletme onay belgesini almaya hak kazandı.

        Küçük kapasiteli kesimhanelerin genel ve özel hijyen kurallarına uyulmasına dair yönetmelik kapsamında çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi ilçesinin daha modern bir mezbahaya kavuşması için çalışmalarını tamamladı. İnşaat çalışmaları tamamlanan Selendi mezbahasında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü denetmenleri tarafından inceleme yapıldı. İnceleme sonrasında Selendi Mezbahası işletme onay belgesini almaya hak kazandı. Konu hakkında bilgi veren Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde ilçelerimizin modern mezbahalara kavuşması için yoğun çaba sarf ettik. Selendi ilçemizde de çalışmalarını tamamladığımız mezbahamız için Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü denetmenleri tarafından incelemeler yapıldı. Mezbahamız incelemelerin sonucunda gerekli testlerden geçerek işletme onay belgesi almaya hak kazandı. Selendili vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

        (SC-Y)

        06.01.2018 14:35:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler