Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez'de yollar yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesinde alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yolların yapımı için ihale yapıldı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez ilçesindeki alt yapı çalışmalarından dolayı bozulan yollar için kolları sıvadı. Hasar gören yolların yeniden modern hale getirmek üzere ihaleye çıkıldı. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihalede 5 firma teklif sundu. En yüksek teklif 11 milyon 380 bin TL olurken, gelen en düşük teklifi 8 milyon 587 bin TL oldu. Yapılan ihaleye 5 firma teklif sundu. Yol yapım işinin 480 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. Bu kapsamda 2 bin 500 ton asfalt yama, 48 bin ton asfalt, 25 bin ton plentmiks temel, kaldırımlar için 37 bin 500 metrekare parke ve 30 bin metre bordür imalatı yapılması planlanıyor.

        (MK-GY-Y)

        06.01.2018 15:09:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler