Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmir İl Milli Eğitim geleceğini planlıyor

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2 gün boyunca devam edecek olan stratejik planlama çalıştayı Çeşme'de başladı.

        İzmirli eğitim yöneticilerinin de katılığı stratejik planlama çalıştayı, Çeşme'de bir otelde başladı. 2 gün sürecek olan çalıştayda İzmir eğitiminde gelecek yıllara ait yapılacak çalışmalar planlanıyor.

        Çalıştayda konuşan İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, "Öğretmenler ve eğitim için her türlü fedakarlığa açığız. Değer üreten, eğitim ile ilgili sorunları sıfıra indiren çalışmalar planlanmasını istiyoruz" dedi.

        Yatırım alanında yapılan çalışmaların da değerlendirildiği toplantıda 300'e yakın okulun inşaat ve tamirat işlerinin yapıldığını da belirten Yahşi, her alanda çalışmalara devam edileceğini açıkladı.

        Çalıştayda, İzmir'de görev yapan 33 eğitim yöneticisinin Fetö'ye üye olmaktan görevden alındığı açıklanırken, İzmir'de öğretmen açığı olmadığına da vurgu yapıldı. 26 şantiyede çalışmaların devam ettiğini belirtilen çalıştayda, İzmir eğitimine 2 bin derslik daha kazandırılacağı ifade edildi. 14 bin Suriyeli öğrencinin İzmir'de 584 okulda eğitim aldıkları ve bu öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldığı da belirtildi.

        Yapılan çalışmalar ile ilgili bir sunum yapan İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İlker Erarslan da ISO 9001 Kalite Belgesi almak için çalışmaların başlatıldığını belirterek, Tübitak projelerine İzmir'deki okulların tamamına yakınının başvuruda bulunduğunu söyledi.

        (AG-Y)

        06.01.2018 15:53:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler