Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Arslan 3'üncü kez güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        Mimar Kaya

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığının 10. olağan kongresinde mevcut başkan Abdi Arslan 3'üncü kez güven tazeledi.

        Atatürk Kültür Merkezinde sabah saatlerinde başlayan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. 3 adayın yarıştığı kongre divan heyeti başkanlığına Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı İrfan Sarı, üyeliklerine ise Muharrem Tekin, İsmail Akboğa, Abdurrahman Er ve Necip Çallı getirildi. Faaliyet raporlarının okunmasının ardından 225 delegeden 197 delege oy kullandı. 93 oy alan mevcut başkan Abdi Aslan başkan seçilirken, diğer başkan adaylarından Arif Koparan 52, Şehmuz Çiftçi ise 50 oy aldı. Kongrede 2 oy ise geçersiz sayıldı.

        Burada sahneye çıkan Başkan Abdi Arslan, kendisine oy veren veya vermeyen tüm delegelere teşekkür ederek, kendisini üçüncü kez başkanlığa layık gören herkesi bundan önce olduğu gibi eşit ve adil bir şekilde kucaklayacağını söyledi.

        Konuşmanın ardından delegeler başkan Arslan'ı ve yönetimini tebrik ettikten sonra kongre son buldu.

        (MK-ŞAK-Y)

        06.01.2018 18:53:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler