Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepeli Minikler Pamuk ile Kömürü izledi

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Kartepe Belediyesinin sosyal sorumluluklar projesi kapsamında çocuklara yönelik düzenlediği tiyatrolar bir Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.

        Kartepe Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kartepeli minikleri tiyatro ile buluşturuyor. Kartepeli çocuklar geçtiğimiz hafta sonu, 'Pamuk ile Kömür' adlı çocuk oyunuyla buluştu. Barış'ın mücadelesini anlatan ve 40 dakika süren oyunu dikkatle izleyen çocuklar eğlenirken hem de oyundan önemli dersler çıkardı. Her oyunda olduğu gibi salonda boş koltuk bırakmayan Kartepeli çocuklar, geçtiğimiz hafta sonu da 'Tezcan'ın Düşleri' adlı oyunu beğeniyle izlemişti.

        Çocuklara verdiği önemle bilinen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepeli miniklerin heyecanına ortak oldu. Çocukları motive eden, eğlenirken hem de öğrenmelerine imkan sağlayan etkinliklere devam edileceğinin mesajını veren Başkan Üzülmez, "Çocukları mutlu görmek beni daha da mutlu ediyor. Onlar bizim aydınlık yarınlarımız" dedi.

        (CA-RFK-Y)

        07.01.2018 13:39:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler