Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıldırım Belediyespor'un bileği bükülmüyor

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Yıldırım Belediyespor U13 Futbol Takımı, Yeniköyspor'u deplasmanda 5-1 mağlup ederek zirve yürüyüşünü sürdürdü.

        U13 Klasman 7. Grup'ta zirve mücadelesi veren Yıldırım Belediyespor Futbol Takımı, grubun 14 haftasında karşılaştığı Yeniköyspor'u 5-1'le geçerek yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı. Orhangazi Göl Sahası'nda oynanan karşılaşmanın barşından itibaren rakibi karşısında baskılı bir mücadele sergileyen lacivert turkuazlılar, Erdoğan, Berat (3) ve Oğuzhan'ın golleriyle karşılaşmadan 5-1 galip ayrılarak çıkışını sürdürdü.

        Aldığı bu galibiyetle puanını 31'e yükselten lacivert turkuazlılar, lider Orhangazi Belediyespor'un ardından 1 maç ve 3 puan eksiğiyle ikinci sırada yer alıyor.

        (AÇ)

        07.01.2018 14:30:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler