Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akyürek'ten Akşehir Belediyesi'ne ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Cemal Filiz

        KONYA (İHA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Akşehir'de yatırım ve çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı ziyaret etti.

        Başkan Akyürek belediyede, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve Akşehir Belediyesi birim müdürleri tarafından karşılandı. Ziyarete, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları H. Selim Büyükkarakurt ve Abdülmelik Ötegen, Kırsal Hizmetler ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Mustafa Yazlık, KOSKİ Genel Müdürü Ercan Uslu da katıldı. Akşehir'de yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya'dan bilgi alan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve beraberindekiler, daha sonra Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yaptırılan Akşehir İplikçi Camisine geçerek buradaki restorasyon çalışmalarını inceledi.

        (CF-FM-Y)

        07.01.2018 14:35:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler