Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Doğan'dan Başkan Kurt'a "Hodri meydan"

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Gündoğdu Mahalle sakinlerinin daveti üzerine Ağaçhisarlılar Derneğine ziyarette bulundu. Başkan Doğan, "Hodri meydan Kazım Kurt. Eğer ki sözlerinin arkasındaysan, Gündoğdu Mahallesi'nin 187 sokağı burada, doğruyu söylüyorsan buyur gel Gündoğdu'yu beraber gezelim" dedi.

        Gündoğdu sakinleri ile bir araya gelen Başkan Doğan'ın hedefinde Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt vardı. Başkan Kurt'un açıklamalarının şaşkınlık ve üzüntü ile karşılandığını belirten Başkan Doğan, "Kazım Kurt'un Gündoğdu Mahallesi'nde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamaları, şaşkınlık ve üzüntüyle karşılanmıştır. Şaşkınlıkla karşılanmıştır çünkü yerel yönetimlerin suçu başkalarına atarak, Gündoğdu halkının mağduriyetini gideremez. Söz konusu suçlamalar Genel Başkan Yardımcımız Harun Karacan'ın üzerine yapışmaz. Net bir şekilde ortadadır ki, Gündoğdu Mahallesi'nin sorunlarını çözmek için AK Parti, son 10 yıldır büyük bir çaba göstermiştir. Eğer yerel yöneticilerin engellemeleri olmasaydı, şimdi bu mahalledeki sorunlardan bahsediyor olmayacaktık. Kurt'un 4 yılda iki kez de olsa Gündoğdu'ya gelip doğruları söylememesi kabul edilemez" şeklinde konuştu.

        "Hodri meydan Kazım Kurt"

        Gerçekleri çarptırmanın Başkan Kurt'a yakışmadığını aktaran Başkan Doğan, "Kazım Kurt'un açıklamaları aynı zamanda üzüntüyle karşılanmıştır. Gerçekleri çarpıtmak ve doğruları söylememek Odunpazarı Belediye Başkanlığı makamına yakışmaz. Buradan Eskişehir kamuoyunun önünde Kazım Kurt'a bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Hodri meydan Kazım Kurt. Eğer ki sözlerinin arkasındaysan, Gündoğdu Mahallesi'nin 187 sokağı burada, doğruyu söylüyorsan buyur gel, Gündoğdu'yu beraber gezelim. Aynı sözleri bizim ve Gündoğdu halkının gözünün içine baka baka tekrarla. Biz Gündoğdu'dayız, biz Odunpazarı'nın bütün cadde ve sokaklarındayız. Eğer doğruları söylüyorsa buyursun gelsin Gündoğdu'ya çıksın karşımıza, gözümüzün içine baka baka, aynı iddialarını tekrarlasın. Eğer doğruları konuşmuyorsa, ne bizim, ne de Gündoğdu halkının gözünün içine bakamaz. Zira doğruları söylemeyenler aciz insanlardır. Onlar ancak başkalarının arkasından konuşur" sözlerine yer verdi.

        (MSY-SÜ-Y)

        07.01.2018 15:21:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler