Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Togar, eksikleri yerinde tespit ediyor

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Belirli aralıklarla mahallelerdeki eksiklikleri yerinde tespit çalışmalarını sürdüren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, bu kapsamda Aşağıçinik, Hamzalı ve Çınaralan mahallerinde incelemelerde bulundu.

        "Yerinde tespit yerinde çözüm"

        Belediye birim müdürleri ile mahallelerde belirli aralıklarla yerinde tespit çalışması yürüttüklerini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Sorunların tespiti ve çözümünü alanda, yerinde gerçekleştirmeye gayret gösteriyoruz. Taleplerin tespitini vatandaşlarımızın mahallesinde, sokağında hatta evinin önünde onları dinleyerek yerinde tespit edip yerinde çözüme kavuşturuyoruz. Bu kapsamında bugün Aşağıçinik, Hamzalı ve Çınaralan mahallelerimizde incelemelerde bulunduk. Yolların durumu, alt yapı, kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu gibi daha birçok alanın dışında özellikle mahallelerimizdeki atıl durumdaki okul ve sağlık ocağı gibi kullanılmayan binaların köy konağı, bilgi evi, eğitim ve kurs merkezi, Kur'an kursu gibi yediden yetmişe tüm mahalle sakinlerimizin, öğrencilerimizin kullanacağı şekilde dizayn etmek için tespitler yaptık. Her mahallemize adaletli hizmet götürmek ve tüm mahallelerimizin taleplerini çözüme ulaştırabilmek için dur durak bilmeden çalışıyoruz. Artık ilçemiz herkesin hayal ettiği bir yerleşim yeri haline dönüştü. Halkımızın ortak taleplerine uygun hizmetleri vatandaşlarımız ile buluşturmak için bugün olduğu gibi bugünden sonrada durmadan, dinlenmeden emek harcayacağız" dedi.

        "Tekkeköy alt yapı ağıyla örüldü"

        İlçenin dört bir yanının farklı alt yapı elemanları ile örümcek ağı gibi örüldüğünü belirten Başkan Togar, "Yol, kaldırım gibi üst yapı çalışmalarının temeli alt yapıdır. Yollara başlamadan önce yeni imara açılmış bir yerin alt yapısının tamamlanmış olması o yolun üst çalışmalarının temelini oluşturmaktadır. İlçemiz 45 aylık hizmet süremiz içerisinde tarihinin en büyük alt yapı hamlesine tanıklık etti. Tüm mahallelerimiz Büyükşehir Belediyemizin koordineli çalışmaları neticesinde örümcek ağı gibi yağmur suyu, içme suyu, kanalizasyon gibi alt yapı hatları ile örüldü. Şimdi de kırsal bölgelerimizde kademe kademe alt yapı ile buluşturma noktasında çalışmalarımız sürüyor. SASKİ Kanalizasyon Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt, başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimiz ile bugün ilçemizi gezdik. Özellikle öncelik durum değerlendirmesi yaparak çalışmaların başlatılması için yerinde tespitler yaptık. Alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarımızın hemen üst yapı çalışmalarını başlatarak vatandaşlarımızın hak ettiği modern ve konforlu ulaşım ağı ile buluşturacağız. Bugünkü gezimizde bizlere SASKİ Kanalizasyon Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt'un eşlik etmesi bu manada büyük avantaj sağladı. Bugün bizlere vakit ayırıp bizlerle yerinde tespit çalışmaları yürüten SASKİ Kanalizasyon Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt'a ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

        Başkan Togar'ın yerinde tespit çalışmalarına SASKİ Kanalizasyon Daire Başkanı Muhlis Yeşilyurt, belediye başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

        (KA-MAY-SÜ-Y)

        07.01.2018 16:03:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler