Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kar yağışı altında esnaf ziyareti

        (Fotoğraflı)

        M. Emin Arvas

        VAN (İHA) - Van'ın Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Tekin Dundar, kar yağışı altında esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

        İlçeye atandığı günden beri hayata geçirdiği kalıcı projelerle halkın takdirini toplayan Kaymakam Dundar, kar yağışına aldırış etmeden esnafları tek tek ziyaret etti. Girdiği her iş yerinde sıcak ilgiyle karşılanan Kaymakam Dundar, ikramları ise geri çevirmedi. Kimi esnafın sorunlarını, kimilerinin de ilçeyle ilgili dile getirdiği talepleri tek tek not alan Dundar, belediye ve kaymakamlık imkanları çerçevesinde konuları kısa sürede sonuca bağlıyor.

        İlçede kaymakam ve belediye başkan vekili olarak görevlendirildiğini hatırlatan Tekin Dundar, "Fırsat buldukça esnaflarımızı, sokaktaki vatandaşımızı ziyaret ederek hem tanışma hem de sorunlarını dinleme fırsatı buluyorum. Kaymakamlık ve belediyemizin kapısı vatandaşlarımıza her zaman açık olduğu gibi çoğu zaman da biz halkımızın ayağına gidiyoruz. Vatandaşımıza hizmet etmek ve sosyal devlet gereği sorunlarını gidermek için atanmışız. Ziyaretlerimizle bizlere ulaşamayanlara biz ulaşmaya çalışıyoruz. Bu tür ziyaretlerimiz çok verimli oluyor" dedi.

        Esnaflar ise, kar yağışına rağmen kendilerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Kaymakam Dundar'a teşekkür ettiler.

        (MSA-Y)

        07.01.2018 16:52:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler