Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli'de Erzurum tanıtım günleri yapılacak

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Kocaeli Erzurumlular Derneği, 1-5 Şubat tarihinde Kocaeli'nde yapılacak Erzurum Tanıtım Günleri için yoğun çaba harcıyor.

        Bu anlamda bir süredir Erzurum'da çalışmalarını sürdüren dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Paladöken'de Erzurum basını ile bir araya geldi.

        Dernek Başkanı Avni Gözütok, "Palandöken ile Kartepe'yi buluşturuyoruz" sloganı ile yola çıktıkları Erzurum Tanıtım Günleri için hazırlık çalışmalarında sona gelindiğini bildirdi. Yıllardır Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerde yapılan "Erzurum Tanıtım Günleri" nden söz eden Gözütok: "Bugüne kadar yapılan organizasyonlarda artı ve eksileri çok iyi takip ettik. Buna göre de önlemlerimizi aldık. Kocaeli'nde Erzurumlular yaklaşık 180 nüfusla ilk sırada yer alıyor. Ancak amacımız, sadece Kocaeli'nde değil, Marmara bölgesinde yaşayan insanlara Erzurum kültürünü, tarihini anlatmak." diye konuştu.

        Ticaretten ziyade Erzurum'un değerlerini öne çıkarmayı hedeflediklerini anlatan Gözütok, özetle; "Az olacak, öz olacak, Erzurum olacak" dedi.

        (ERZ-Y)

        07.01.2018 17:06:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler