Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'da aile ve hukuk semineri verildi

        (Fotoğraflı)

        Ekrem Aktaş

        BATMAN (İHA) - Medeniyet Fikir, Düşünce, Siyaset, İktisat Derneği Batman Şubesi tarafından "Aile ve Hukuk" konulu seminer verildi.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığınca desteklenen ve Medeniyet Derneği Batman Şubesinin yürüttüğü, "Medeniyet Akdemi ve Gençlik Merkezi" projesi kapsamında, Kültür Müdürlüğü konferans salonunda Aile ve Hukuk Konulu seminer düzenlendi. Seminere konuşmacı olarak katılan Avukat Adile Gürbüz, nişan, evlilik, boşanma, aile içi sorumluluklar, şiddet konularının hukuki boyutlarını anlattı.

        Medeniyet Derneği Batman Şube Başkanı Yahya Koyun, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığının destekleriyle yürüttükleri proje kapsamında bu tarz seminerler vermeye devam edeceklerini bildirdi.

        (EA-MP-Y)

        08.01.2018 10:26:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler