Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir Fen İşleri Müdürlüğü 4 koldan çalışıyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler İstasyon,Yenice ve Yeni Mahallede yol açma ve iyileştirme çalışması gerçekleştirdi.

        Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış aylarında da yoğun çalışmasını sürdürüyor. İlçede bozuk yol bırakmamak için İstasyon,Yenice ve Yeni Mahallede asfalt yama çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca ekipler tarafından Kestanederesi ve İsmailbey Mahallesinde de yol açma ve iyileştirme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Ekipler tarafından Örencik Mahallesinde ise yağmur suyu hattı büz döşeme çalışmaları başlatıldı. Geçtiğimiz yıllarda yağışlardan dolayı doğal afetlerin meydana geldiği Örencik Mahallesinde yürütülen çalışmalarla su taşkınlarının önüne geçilmesi hedefleniyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün ilçenin farklı noktalarında farklı mahalle ve sokaklarında kaldırım, yol ve yama işlemlerini yürütüyor. Ekipler halktan gelen talepler doğrultusunda, belli bir plan dahilinde çalışmalarına hız veriyor.

        (AY-Y)

        08.01.2018 10:51:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler