Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler okuma odası oluşturdu

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Aslanapa Ortaokulu öğretmenleri tarafından oluşturulan okuma köşesinde öğrenciler boş zamanlarında ve okul çıkışında kitap okuyor.

        Aslanapa Ortaokulu öğretmenleri tarafından oluşturulan okuma odası öğrenciler tarafından sevinçle karşılandı. Öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek amacıyla böyle bir çalışma yapıldığını belirten Aslanapa Ortaokulu Müdürü Yasin Atmaca, "Öğretmenlerimizin böyle bir köşe oluşturmasının öğrencilerimizin ev hayatını yaşaması ve sosyal yönden gelişmesi acısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Okul öğretmenlerimizi bu uygulamalarından dolayı tebrik ediyorum. Amacımız bizlere emanet edilen çocuklarımızı her açıdan en iyi şekilde eğitmek. Özellikle taşımalı öğrencilerimiz boş zamanlarında hem dinleniyorlar hemde kİtap okuyorlar'' diye konuştu.(YD-EFE)

        08.01.2018 11:03:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler