Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik evlendi

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Altıntaş Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Sabah Ademhan'la hayatını birleştirdi.

        Mardin Movapark Düğün Salanunda yapılan düğün törenine Mardin Valisi Mustafa Yaman, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez, Mardin İl Jandarma Komutanı, Mardin AK Parti İl Başkanı, Mardin İlçe Kaymakamları, Mardin AK Parti İlçe Başkanları, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Altıntaş AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi İzzet Akbulut ve çok sayıda davetli katıldı.

        Altıntaş Beldiye Başkanı Ferit Karabulut, düğün töreninde yaptığı konuşmada, ''Bizler Kütahya'nın gelişmekte olan ilçesi Altıntaş'tan geldik. Kaymakamımız Musa Kazım Çelik'in bu mutlu gününde yanlarında olmaktan çok mutluyuz. 1 yıldır beraber çalıştığım ve beraber çalışmaktan onur duyduğum Kaymakamımız Musa Kazım Çelik'e mutluluklar diliyorum. Bizler Altıntaş halkı olarak Kaymakamımızı çok seviyoruz. El ele verip Altıntaş için çalışıyoruz'' diye konuştu.(YD-EFE)

        08.01.2018 11:06:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler