Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toltar'dan Sakaryalılar Derneği'ne ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Murat Kanber

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Sakaryalılar Derneği yönetimi ile bir araya geldi.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın Pazar günleri gerçekleştirdiği yöre dernekleri kahvaltı programının bu haftaki durağı Dilovası Sakaryalılar Derneği oldu. Dernek lokalinde gerçekleşen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yanı sıra Başkan Yardımcıları Edip Bingöl ve Fazıl Polat, Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sait Ustaer, Sakaryalılar Dernek Başkanı Ünal Sönmez ve üyeleri katıldı.

        Toplantını açılış konuşmasını yapan Dilovası Sakaryalılar Dernek Başkanı Ünal Sönmez, "Dilovası Belediye Başkanımızı derneğimizden ağırlamaktan büyük gurur duyuyoruz. İlçemize yaptığı hizmetlerden ve derneğimize verdiği desteklerden dolayı kedisine teşekkür ediyorum"dedi.

        Sönmez'in ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "İlçemiz küçük Türkiye mozaiğidir. Bizler Anadolu'nun dört bir yanından gelerek bu güzide ilçemizde birlik ve beraberliğimizin en güzelini yapıyoruz. Sevinçlerimizi, hüzünlerimizi hep birlikte yaşıyoruz. Gelenek ve göreneklerimizin zenginliğini yaşıyoruz" diye konuştu.

        Ülke gündemini de değerlendiren Başkan Toltar, "AK Parti iktidarıyla birlikte yerel yönetimler destanlar yazdılar. Bizde sizlerin desteği ile göreve geldiğimizden bu yana halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için elimizden geldiğince çaba sarf etmeye çalışıyoruz. Eksiklerimiz hatalarımız olabilir. İmkanlarımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

        (MK-RFK-Y)

        08.01.2018 12:13:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler