Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayırseverden Altıeylül'e öğrenci pansiyonu

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Hayırsever Cengiz Yaman, Balıkesir Altıeylül ilçesinde okuyan öğrenciler için pansiyon yaptırmak için Valilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Altıeylül ilçesine yapılacak olan öğrenci pansiyonu ile ilgili Valilik makamında protokol imza töreni düzenlendi.

        Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, imza töreni öncesinde yapımı planlanan öğrenci pansiyonu hakkında Hayırsever Cengiz Yaman ve Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız'dan bilgi aldı. Vali Yazıcı, öğrenci pansiyonunun yapımına katkı sağlayan Hayırsever Cengiz Yaman'a teşekkür ederek, eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. Her zaman öğrencilerin yanında olacaklarını ifade eden Vali Yazıcı," Eğitim olmazsa olmazlarımızdandır. Ülkemiz için en büyük zenginlik kaynağı yetişmiş insan gücü. Toplumları ayakta tutan ve onları geleceğe taşıyan hiç şüphesiz ki eğitimdir. Bizim için eğitim çok önemli. Ülkemizin de olduğu gibi İlimizin en büyük sermayesi genç nüfusumuz ve öğrencilerimizdir. Gençliğimize ne kadar hizmet edersek, o kadar geleceğimize yatırım yapmış oluruz. Her şeyin başı eğitim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerin yanında olmaya devam edeceğiz. O bakımdan biz bu eğitim yatırımlarını çok önemsiyoruz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Balıkesirli hayırseverlerin eğitime büyük katkı sağladığını ifade eden Vali Yazıcı, "Bu hayırda yarışın devam etmesini diliyorum. Tüm hayır sahiplerimize bol kazançlar dileyerek, orada barınacak olan tüm öğrencilerimiz adına da teşekkür ediyor, Balıkesir için, Altıeylül ilçemiz için ve çocuklarımız için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (HT

        08.01.2018 13:02:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler