Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne akademi'de protokol ve nezaket kuralları

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Edirne Belediye Başkanlığı bünyesinde kurulan Edirne Akademi'de Beykoz Üniversitesi Görsel İletişim Programı Başkanı ve Edirne Akademi Hocası Serap Bozkurt tarafından Halkla İlişkiler ve Etkili İletişim dersi kapsamında 'Protokol ve Nezaket Kuralları' eğitimi verilecek.

        En temele önceliği Edirne Halkı'na en iyi hizmeti vermek olan Edirne Belediyesi, kendi bünyesinde kurulan Edirne Akademi ile belediye personelini de eğitmeye devam ediyor. Edirne Akademi tarafından belediye personeline yönelik gerçekleştirilecek olan bu haftaki eğitimin konusu ise 'Protokol ve Nezaket Kuralları' olacak. Beykoz Üniversitesi Görsel İletişim Programı Başkanı ve Edirne Akademi Hocası Serap Bozkurt, Edirne Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu'nda 10 Ocak Çarşamba günü saat 13.00'da belediye personeline her konum ve çevreden herkese nasıl davranılması gerektiği konularında önemli bilgiler verirken; hayatımızın her alanında ihtiyaç duyulacak olan nezaket kuralları hakkında da önemli ipuçları paylaşacak.

        Edirne'de Akademi de gerçekleştirilecek olan eğitimleri çok önemsediğini belirten Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Belediyeler, bir insanın doğumundan, ölümüne kadar hizmet veren tek kurumdur. En temel görevimiz Edirne Halkı'na güler yüzlü ve çözüm odaklı hizmet vermek. Bu yüzden belediye personeline yönelik gerçekleştirilen eğitimleri çok önemsiyorum. Bu eğitimlerle personelimiz hem kendilerini eğitme imkanına kavuşacak hem de doğru ve etkili iletişim kurarak Edirne Halkı'na daha iyi hizmet sunacak" dedi.

        (KU-BA-Y)

        08.01.2018 13:05:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler