Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Step, aerobik ve pilates kayıtlarına yoğun ilgi

        - Kayıtların ilk gününde yaklaşık 300 kişi başvurdu

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, step, aerobik ve pilates kayıtlarına başladı. Kayıtların ilk gününde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

        Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü step, aerobik ve pilates sabah/öğle, akşam gruplarının yeni dönem ön kayıtları bugün başladı. Vatandaşlar step, aerobik ve pilates kayıtlarına yoğun ilgi gönderdi. Kayıtların ilk gününde yaklaşık 300 kişi step, aerobik ve pilates gruplarına ön kayıt yaptırdı. Asıl kayıtların ön kayıt sırasına göre yapılacağı belirten yetkililer, son kayıt gününün ise 12 Ocak 2018 Cuma Günü olduğunu söyledi. Katılımın ücretsiz olduğu pilates, step, aerobik sabah/öğle, akşam gruplarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi ek hizmet binası 6. katta yer alan Spor İşleri Müdürlüğü'ne başvurabilecek. Pilates, step, aerobik sabah/öğle, akşam grupları için bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 222 240 08 85-602/603 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilecek.

        (MSY-Y)

        08.01.2018 15:34:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler