Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da öğrencilere kitap desteği

        (Fotoğraflı)

        Yunus Özhanlı

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ İl Özel İdaresi tarafından bir ilkokula 350 adet kitap desteğinde bulunuldu.

        Kovancılar İlçesi Çakırkaş Köyünde bulunan Beşiktaş İlkokulunun kütüphanesinde kitap eksikliğinin bulunduğu öğrenen Elazığ İl Özel İdaresi yöneticileri çalışma yaparak 350 adet kitap temin etti. Temin edilen kitaplar okula teslim edildi.

        Kitap desteği yaptıklarından dolayı mutlu olduklarını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, " Elazığ'da şuanda Valilik öncülüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan 'Elazığ Her Yerde Okuyor' kampanyası ile okuma konusunda bir farkındalık oluşturulmaya çalışılıyor. Beşiktaş İlk Okulunda eğitim alan çocukların kitaba erişimlerini kolaylaştırmak ve okul kütüphanesini kitap açısından zenginleştirmek adına böylesine bir destek sunduk. Bunu sunmaktan dolayı mutluyuz. Bu tarz desteklerle okuma alışkanlığının daha yaygın hale gelmesini umuyoruz" dedi.

        (YÖ-HİV-Y)

        08.01.2018 16:09:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler