Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tebrik kartları Polonya'dan

        (Fotoğraflı)

        Sadık Cangel

        MANİSA (İHA) - Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulunda uygulanan 17 adet e-Twinning projesinden biri olan 'Getting to Know Each Other' projesi kapsamında öğrencilerinin yeni yıl tebrik kartları Polonya'dan geldi.

        Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulunda uygulanan 'Getting to Know Each Other' isimli e-Twinning Projesi kapsamında yapılan etkinliklerinden biri olan yeni yıl kartları Polonyalı ortaklar tarafından öğrencilere posta yoluyla ulaştırıldı. Polonya, Fransa ve İtalya'dan proje katılımcılarının bulunduğu projede öğrencilerin AB ülkelerindeki öğrencilerle ortak aktivitelerin yapılması sağlanıyor.

        Proje koordinatörü Zeynep Saraç, 10 Aralık 2017 tarihinde başlayan ve 2018 yılının haziran ayında bitecek olan uluslar arası proje kapsamında 'mektup yazma, okul ve şehir tanıtımı, öğrenci resimleriyle 'Bil bakalım kim' oyunu hazırlama, hayallerindeki tatili yazma gibi farklı etkinliklerin düzenleneceğini bildirdi.

        Okul Müdürü Ali Osman Çoşkun da okullarında 17 adet e-Twinning projesi uygulandığını bu etkinliklerin sonunda e-Twinning proje okulu başvurusu yapılacağını belirtti. Çoşkun, projeler sayesinde okul öğrencilerinin farklı bir deneyim ve tecrübe yaşayarak öğrenme süreçlerine katıldığını, MEB tarafından DYNED projesinin de bu uluslar arası projeler sayesinde ilgi odağı olduğunu belirtti. Çoşkun ayrıca Türkiye'nin AB sürecinde bu projelerle daha kolay entegrasyon süreci geçileceğine de vurgu yaptı.

        (SC-Y)

        08.01.2018 16:44:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler