Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Subaşıoğlu: "Başkarcı'nın doğasına kırçiçeği renk katacak"

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Denizli'nin Merkezefendi Belediyesi tarafından Başkarcı Mahallesi'nde Kırçiçeği Düğün Salonu ve Sosyal Tesisleri'nin yapımı tamamlandı.

        Merkezefendi Belediyesi tarafından Başkarcı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Kırçiçeği Düğün Salonu ve Sosyal Tesisleri kullanıma açılıyor. 11 bin 260 metrekarelik alanı kapsayan tesis içinde, düğün salonunun 850 kişilik kapalı alanı, 750 kişilik açık alanı bulunuyor. Kafeterya kısmı ise kapalı alanda 150 kişiye, açık alanda 750 kişiye hizmet verecek. Kırçiçeği Düğün Salonu ve Sosyal Tesisleri, kır düğünü ve nikâh organizasyonları için açık sahne imkânı sunuyor. Oyun alanları, açık oturma alanları, yürüyüş yolları barındıran düğün salonunda 300 araçlık otopark da yer alıyor.

        Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Kırçiçeği Düğün Salonu ve Sosyal Tesisler'in Başkarcı Mahallesi'ne çok yakıştığını söyledi. Başkan Subaşıoğlu, "Merkezefendimiz için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu çerçevede ilçemizde vizyon projelerimizi tek tek hizmete sunuyoruz. Bereketler Toplantı ve Sergi Salonumuzu tamamladık. Hizmete sunduk. Şimdi de Başkarcı Mahallemizde Kırçiçeği Düğün Salonu ve Sosyal Tesisini tamamlamak üzereyiz. En kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp 'Kırçiçeği Düğün Salonu ve Sosyal Tesisi' vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Birçok organizasyona ev sahipliği yapacak olan Kırçiçeği Düğün Salonu ve Sosyal Tesisimiz son derece ferah, nezih ve güzel bir proje olarak hazırlanmıştı. Başkarcı Mahallemizin güzelliğine güzellik katacak. Şimdiden Merkezefendimize ve Denizlimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

        "2018 yılı açılış yılımız olacak"

        Merkezefendi'de 2018 yılının açılış yılı olacağını da ifade eden Başkan Subaşıoğlu, "Merkezefendimiz adına ilçemize kazandırdığımız vizyon projelerimiz var. Belirttiğim gibi Bereketler Toplantı Sergi Salonumuzu hizmete sunduk. Başkarcı Kırçiçeği Düğün Salonu ve Sosyal Tesislerimizi de hizmete sunmak üzereyiz. Yine Kültür Merkezi ve Nikah Sarayımız da tamamlanmak üzere… Selçukbey Spor Eğitim Merkezini de hizmet sunuyoruz. Eğitim alanında ise çok önemli bir projemizi tamamlıyoruz. Merkez Kütüphanemizi ilçemize kazandıracağız. İlçemize böyle hizmetler sunmanın ayrı ayrı heyecanını yaşıyoruz. 2018 yılı Merkezefendi Belediyesi için açılış yılı olacak."

        (İHA-Y)

        08.01.2018 17:35:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler