Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Zorluoğlu'nun eşinden ihtiyaç sahibi ailelere ziyaret

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) – Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun eşi Sevcan Zorluoğlu, İpekyolu ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelerin sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

        İlçenin Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan Manay ve İzci ailelerini ziyaretinde, ailelerin eğitim çağındaki çocuklarının durumunu soran ve ebeveynlerinden bilgi alan bayan Zorluoğlu, kurum yetkililerinden de dinlediği konularla ilgili gerekli adımların atılmasını istedi. Daha sonra Halilağa Mahallesi'ne geçen Zorluoğlu, burada da Güler ailesiyle bir araya gelerek, aile büyüğü Aziz Güler'in sağlık sorunları hakkında detaylı bilgi aldı.

        Ziyaret ettiği ailelere beraberinde getirdiği gıda ve giyecek yardımlarını da takdim eden Sevcan Zorluoğlu'na; Vali Yardımcısı Vekili İshak Çınar'ın eşi Funda Çınar, Van Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Selim Elhansu ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Merkez Müdürü Erkan Akın ve diğer yetkililer de eşlik etti.

        (MSA-Y)

        08.01.2018 17:41:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler