Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aslanapa Halk Eğitim Merkezi konsere hazırlanıyor

        (Fotoğraflı)

        KÜTAHYA (İHA) - Aslanapa Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce 27 Nisan 2018 Cuma günü Kütahya Hezar Dinari Kültür Merkezi'nde Türk Halk Müziği Konseri düzenleneceği bildirildi.

        Halk Eğitim Müdürü Aziz Kılçarslan yaptığı açıklamada, ''Düzenlenecek olan konserde Aslanapa Anadolu Lisesi ve Aslanapa Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde açmış olduğumuz Bağlama, Koro ve Türk Halk Oyunları kurslarımızın kursiyerleri görev alacak. Aylar öncesinden çalışmaya başladığımız konser etkinliği için hazırlanan gösterilerde Aslanapa Anadolu Lisesi Müdür Yardımcı ve aynı zamanda Müzik Öğretmeni Mehmet Memiş, Ören Ortaokulu Müzik Öğretmeni Rasim Oğuzhan Kavukçu, Usta Öğreticilerimiz Zehra Dürülü ve Sabri Çakır görev yapıyorlar'' dedi.

        Kılıçarslan, ''Kütahya´nın en modern ve en görkemli salonu olan Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezi konser salonunda düzenlenecek olan konserimize tüm halkımız davetlidir'' diye konuştu.(YD-EFE)

        09.01.2018 11:09:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler