Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        55 ve 55T otobüs hatları iki güzergahta da hizmet verecek

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Eyüpsultan İslambey Caddesi'ndeki çalışmalardan dolayı güzergahı değişen 55 ve 55T hatlı otobüs seferleri yapılan düzenlemelerin bitmesinin ardından eski güzergahında hizmet vermeye başladı.

        55 Gaziosmanpaşa - Şişli, 55T Gaziosmanpaşa - Taksim,hatlarının güzergahı Gaziosmanpaşa - Havuzbaşı - Yenimahalle- Üç Şehitler- Argaç Sokak - İslambey - Tahta Minare- Hz. Halit Bulvarı duraklarını kullanacak şekilde değişmişti.

        Yeni seferler de eklendi

        Eyüpsultan Belediyesi'nin, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) ile yürüttüğü ortak çalışma sonrasında,Gaziosmanpaşa- Rami- Nişanca- Düğmeciler güzergahında yeni seferlerin düzenlenmesine karar verildi.

        Çarşamba gününden itibaren hizmet verecek olan otobüs hattı, saat 06:00'da başlayacak ve 50'şer dakika arayla hizmet verecek.

        (HB-ÖK-Y)

        09.01.2018 14:19:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler