Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünlü Şef Rafet İnce imza gününde Süleymanpaşalılar ile buluştu

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, gastronomi literatüründe kişisel gelişim ve kariyer üzerine yazılmış tek kitabın sahibi ünlü Şef Rafet İnce'yi Süleymanpaşalılar ile buluşturdu.

        Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen buluşmaya, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve eşi Belgin Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Şef Rafet İnce hayranları ve vatandaşlar katıldı.

        Mutfak sırlarını paylaştı

        Yaklaşık 2 saat süren söyleşide Rafet İnce mutfak sırlarını Süleymanpaşalılar ile paylaştı. İnce, söyleşinin sonunda kitabıyla ilgili yaptığı açıklamada, "İngilizce 'Chef' kelimesi, malumunuz C,H,E,F harflerinden oluşur. Ben bu harflerin her birine bir karşılık buldum: Culinary (mutfak), Hospitality (insan ilişkileri/misafirperverlik), Education (eğitim) ve Food (yiyecek - içecek). Bu dört özelliği bünyesinde etkin olarak toplayabilen kişiye de Executive Chef denir. Alt birimleriyle koordinasyonu sağlar ve mutfak gemisine rotayı verir. Bu kitapta okuyucularıma bende bunu vermeye çalıştım" ifadelerini kullandı.

        Eşkinat'tan mutfak müjdesi

        Rafet İnce'ye sorular ile devam etkinliğin sonunda Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, İnce'ye teşekkür ederek çiçek takdim ederken Süleymanpaşalılara bir de müjde verdi. Başkan Eşkinat, "Değerli şefimiz Rafet İnce'ye şehrimize geldiği için teşekkür ederim. Daha çok bir arada olacağız. Süleymanpaşa Belediyesi olarak yakında bir mutfak açacağız. İsteyen herkese burada kurslar vereceğiz ve Şefimiz Rafet İnce de bu kurslarda bizlerle beraber olacak" dedi.

        Başkan Eşkinat'ın sözleri vatandaşlar tarafından alkış alırken, etkinlik Şef Rafet İnce'nin kitaplarını imzalamasıyla sona erdi.

        (EG-MEF-Y)

        09.01.2018 14:25:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler