Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Huriye Biter'den Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, yayımladığı mesaj ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

        Huriye Biter, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Huriye Biter, mesajında "Demokrasinin olmazsa olmazlarından birisi olan basın aynı zamanda kamu menfaatlerinin de göz önünde bulundurulması gereken, kamu adına denetim ve oto kontrol gibi kavramların Türkiye'de gelişmesine öncülük eden oldukça önemli bir meslektir" dedi. Basın mensuplarının Türkiye'nin her karış toprağında, gerek yerelde gerekse ulusal anlamda toplumun doğru bilgilendirilmesi için çalıştığına dikkat çeken Biter, mesajında, "Mesleki olarak yaşadıkları tüm zorluklara rağmen, doğrunun peşinde gitmekten ve değerli vatandaşlarımızın doğru bir şekilde haberlere ulaşmasını sağlamaktan vazgeçmeden, tüm özverileriyle çalışmaktadırlar. Bizler de değerli basın mensuplarımızla karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içinde her zaman aynı yolda yürüyerek, Harran İlçemize hizmet etme çabası içerisindeyiz. Bu yolda bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen değerli basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkürü bir borç biliyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        (AK-SD-Y)

        09.01.2018 14:38:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler