Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de geleceğin sağlıkçıları önemli projelere imza attı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi'nde okuyan sağlıkçı gençler önemli projelere imza attı. Balıkesir Valiliği'nin başlatmış proje çalışmaları kapsamında okulda öğretim faaliyetlerinin niteliğini artırmak ve milli manevi değerlerine bağlı nesilleri yetiştirmek amacıyla, öğretmenleri rehberliğinde, öğrenci merkezli projeler geliştirilirken, projeler 2017-2018 öğretim yılında hayata geçirildi

        Bu kapsamda hazırlanan "Senin Engelin Benim Engelim" isimli projede tamamlandı. Projenin, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak, sosyal hizmet çalışmalarına gönüllü katılmak ve dezavantajlı gruplara dikkatlerini çekerek hassasiyet oluşturmalarını sağlamanın hedeflendiği açıklandı. Okul Müdürü Mehmet Bicik, "Değerler eğitimi çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen projede tamamen gönüllülük esasına dayalı çalışma gerçekleştirilmiştir. GETEM (Boğaziçi Üniversitesi Görme Engelliler Teknoloji ve Eğitim Laboratuvarı) rehberliğinde gerçekleştirilen çalışmada, GETEM'in tanıtımı yapılmış ve öğrenciler 'sesli kitap okuma' için davet edilmiştir. Gönüllü öğrencilerden oluşan grup dijital ortama sesli kitap okuma kayıtlarını gerçekleştirirken, kitaplar e- kütüphaneye kazandırılmıştır. Proje Koordinatörü Vecdiye Duyu ile çalışmalara katılan öğrencilerden, Gizem İmren, Rumeysa Dilek, Bilge Özcan ve Berkay Doğan Değirmenci'ye teşekkür ediyorum" dedi. Müdür Bicik, Projenin geliştirilerek ilçe genelinde öğretmenlere yaygınlaştırılmasını planladıklarını söyledi.

        (FT)

        09.01.2018 14:50:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler