Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye'de "Modern Çağda Kadın Algısı" konferansı ilgi gördü

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Yazar Serpil Özcan'ın konuşmacı olarak katıldığı "Modern Çağda Kadın Algısı" konulu konferans ilgi gördü. Reha Yurdakul Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansta tarihi süreç içinde kadının yeri, değeri ve rolleri anlatıldı.

        Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen konferansta salonu dolduran yüzlerce kadın yazar Serpil Özcan'ın anlattıklarını can kulağı ile dinledi. Modern Çağda Kadın Algısı başlıklı konferans, bir radyo kanalında program yapan yazar Serpil Özcan'ın katılımlarıyla Reha Yurdakul Kültür Merkezinde yapıldı. Tarihi süreç içerisinde kadının yeri, değeri ve çeşitli rolleri üzerine katılımcılarla görüş teatisi yapılarak zevkli bir söyleşi gerçekleştirildi. Yazar Serpil Özcan ve katılımcılara teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz, ilçede konferansların devam edeceğini bildirdi.

        (FT-EME)

        09.01.2018 15:40:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler