Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İsmiyle Müsemma Okullar projesi kapsamında Dr. Sadık Ahmet anıldı

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Edirne'de, İsmiyle Müsemma Okullar projesi kapsamında Dr. Sadık Ahmet anıldı.

        Dr. Sadık Ahmet, Edirne Mili Eğitim Müdürlüğü İsmiyle Müsemma Okullar Projesi kapsamında, adının yaşatıldığı Dr. Sadık Ahmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan program ile anıldı.

        Devecihan Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler, Merhum Dr. Sadık Ahmet'in eşi Işık Sadık Ahmet, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Batı Trakya Dostluk Eşitlik Barış Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda okul müdürü Şeref Uz tarafından açılış konuşması yapıldı.

        Merhum Dr. Sadık Ahmet'in eşi Işık Sadık Ahmet, eşi Dr. Sadık Ahmet'in resmini gördüğünde hala çok heyecanlandığını ve duygulandığını söyleyerek, "24 Temmuz 1995 senesi, aramızdan ayrılışının ardından 22 sene geçmiş olmasına rağmen O'nun hala adından söz ediliyor. Sadık Ahmet, hiçbir şeyi, karşılığını görürüm diye yapmadı. Hiçbir zaman ben demez, biz derdi. Edirne'de bugün bu etkinliği düzenleyen, Dr. Sadık Ahmet'in adını taşıyan okulumuzun yaşamasında emeği geçen tüm yetkililere şükran ve minnetlerimi sunuyorum, her birine teşekkür ediyorum" dedi.

        (KU-MEF-Y)

        09.01.2018 15:49:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler