Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeni itfaiye binası yükseliyor

        (Fotoğraflı)

        Hilmi Çelikel

        ÇANKIRI (İHA) - Yeni itfaiye binası için düğmeye basan Çankırı Belediyesi, Fatih Mahallesi Yapraklı Yolu güzergâhı Salihler Caddesi üzerinde bulunan 4608 metrekarelik alanda modern itfaiye binasının inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

        Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, çalışmaların tamamlanmasının ardından Çankırı'ya dünya standartlarında modern bir itfaiye binası kazandıracaklarını bildirdi. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Eylül ayında hafriyat çalışmaları başlayan tam teşekküllü ve donanımlı itfaiye binasının inşaat çalışmalarına devam ediyor. Göreve geldikleri günden beri itfaiyecilik alanında araç, gereç ve personel donanımını güçlendirerek Türkiye'de sayılı itfaiye teşkilatları içerisine girdiklerini belirten Dinç, "Böylesi donanımlı bir teşkilata güzel ve modern bir İtfaiye binası lazımdı. İnşat çalışmaları devam eden projemiz, hem itfaiye personelimizin güvenliği hem de giderek büyüyen şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacı ile itfaiye yatırımlarına verdiğimiz önemin göstergesidir. Yapacağımız yeni, modern ve çok amaçlı bina ile vatandaşlara en iyi şekilde hizmet verileceğini düşünüyorum. Bu projemiz ile güçlü itfaiye teşkilatımızı daha da güçlendireceğiz" dedi.

        (HÇ-SLH-Y)

        09.01.2018 16:23:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çankırı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çankırı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler