Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu'da göz dolduran çalışma

        (Fotoğraflı)

        İlker Uyar

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Ergenekon Mahallesi Sahil Sokak üzerinde hayata geçirilen yeni yaşam alanında incelemelerde bulundu.

        Kent estetiğine yönelik çalışmalarına Sahil Sokak üzerinde oluşturduğu yeni yaşam alanını da ekleyen Turgutlu Belediyesinin çalışması beğeni topladı. Belediye Başkanı Turgay Şirin de Park ve Bahçeler Müdürü Önder Pala ve ekibiyle birlikte Ergenekon Mahallesi Sahil Sokak üzerinde yapımı tamamlanan yeni yaşam alanında incelemelerde bulundu. Alanın atıl durumu en iyi şekilde değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Şirin, "Yaklaşık 3 ay süren çalışma sonunda mahalle sakinlerimiz yeni yaşam alanına kavuşmuş oldu. 2 bin 510 metrekare alan üzerine 5 adet kamelya konumlandırdık. Süs havuzları ve yürüyüş yollarıyla bir mahallenin ihtiyacı olabilecek pek çok aktivitenin içerisinde bulunduğu alanda çocuk oyun grubu ve ışıklandırmasıyla bambaşka bir görüntüye sahip oldu. Mahalle sakinlerimizin dinlenebileceğiz, spor yapabileceği ve çocuklarıyla birlikte keyifli bir vakit geçirebileceği bir alan oldu"dedi.

        Turgutlu'da uygun olan ve atıl olan bölgelerde benzeri çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceklerini söyleyen Başkan Şirin, "Halkımız müsterih olsun. Biz ilçemiz genelinde hem mevcut parkların bakımlarını yapıyor, hem de uygun olan mahalle ve sokaklarımızda vatandaşlarımızın ve özellikle çocuklarımızın keyifli vakit geçirebileceği alanlar oluşturmaya devam edeceğiz. Bu anlamda Sahil Sokak üzerindeki çalışmamız mahalle halkımıza ve Turgutlu'muza hayırlı olsun" dedi.

        (İU-ÖND-Y)

        09.01.2018 16:57:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler