Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tok, dev projeleri anlattı

        - Başkan Tok, Başkan Şahin'i ağırladı

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ağırladı.

        Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i İlkadım Hizmet Binasında ağırlayan Başkan Tok, hizmet binasının katlarında sergilenen cami ve külliye, Derebahçe Sosyal Tesisi, yeni hizmet binasının maketleri üzerinden projeler hakkında bilgiler verdi.

        Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in ziyaretinde belediye hizmetleri ile ilgili bilgi paylaşımı yaptığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak toplumun her kesiminin faydalanacağı projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

        "23 yılda yapılamayanları 3,5 yıla sığdırdık"

        AK yatırımlarla İlkadım'da büyük değişiminin ve gelişimin mimarı olduklarını söyleyen Başkan Tok, "23 yılda yapılamayanları 3,5 yıla sığdırdık. Hayata geçirdiğimiz proje ve yatırımlar halkımızda büyük yankı uyandırdı. Sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve eğitim alanlarında öne çıkan birçok hizmetlerimiz var. Yine ilçemizin modern gelişimiyle birlikte toplumun sosyal huzuru ve refahını artıracak dev yatırımlarımız, İlkadım ilçemizin geçmişten bugüne bakıldığında tarihinin en büyük projeleri arasında yer almaktadır. AK Parti'nin belediyecilik anlayıs¸ı ile kimse yarıs¸amaz. AK Parti belediyecilik anlamında kendi kendi ile yarışmaktadır. Belediyecilik bizim nazarımızda millete hizmet kapısıdır. Bizim nazarımızda sadece millete hizmetkârlıktır vardır" diye konuştu.

        Başkan Tok, ziyaretin anısına Başkan Şahin'e ilçenin simgesi haline gelen Saat Kulesi tablosu ile Saat Kulesinin üç boyutlu maketini hediye etti.

        (SAM-SLH-Y)

        09.01.2018 16:59:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler