Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kara, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı

        (Fotoğraflı)

        Resul Özdil

        OSMANİYE (İHA) - Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla öğretmenevinde bir araya geldi.

        Başkan Kara, burada yaptığı konuşmada, basın mensuplarının önemli bir kamu hizmetini yerine getirdiğini ifade ederek, "Bu kamu hizmetini yerine getirirken de halkın gözü, kulağı, dili olmaya çalışıyorsunuz. Bunu kaleminizle, kameranızla ve çeşitli iletişim organlarını kullanarak bu vazifenizi toplumun size yüklemiş olduğu misyonunuzu gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz. Biz bu şehrin bir yöneticisi olarak elimizden geldiğince sizlerden gelen eleştirileri, tenkitleri, yapıcı, tavsiye edici ve Osmaniye'nin yararına hizmet edecek olan faaliyetlere, tavsiyelere, telkinlere, eleştirilere her zaman için gönülden açık olduk ve açık olmaya da devam edeceğiz. Bugüne kadar Osmaniyemizin belediyemizin şahsiyetini onurunu koruyacak büyük hizmetler yaptınız. Bu konuda bizlere çok faydalı destekleriniz oldu. Bu destekleriniz sebebiyle ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz bu etkinliğe teşrif ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

        Başkan Kara, toplantının son bölümünde 14 Ocak'ta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açılışını yapacağı Masal Park ve temelini atacağı Alt Geçit ve Devlet Bahçeli Meydanı yayalaştırma projeleri hakkında bilgiler vererek gazeteciler ile bir süre sohbet etti.

        (RSL-Y)

        09.01.2018 17:28:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler