Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın 1. İnönü Zaferi yıl dönümü mesajı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Birinci İnönü Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        Bakıcı, mesajında, İnönü Zaferlerinin, Anadolu'da başlayan Kurtuluş mücadelesine büyük bir moral ve güç kattığını belirterek "Birinci İnönü Zaferi, milletimizin büyük bir azim, inanç ve fedakârlık örneği göstererek kazandığı istiklal mücadelemizin ilk büyük başarısıdır. Bu zafer, istiklal mücadelesi veren milletimizin sarsılmaz bir inançla birbirine kenetlenmesine vesile olmuştur. Çok çetin mücadeleler veren, ağır bedeller ödeyen milletimiz, vatanına, bayrağına ve istiklaline sahip çıkmayı başarmıştır. Bu zafer, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna giden yolda önemli bir adım olarak tarihe geçmesinin yanı sıra, bağımsızlık mücadelesi veren milletimizin birbirine sarsılmaz bir inançla kenetlenmesine de vesile olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" diye belirtti.

        (FSİ-Y)

        09.01.2018 17:57:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler