Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uşak'ta Özel Güvenlik görevlisi olarak çalışanlara bilgilendirme semineri düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Ferhat Bal - Ertunç Öztürk

        UŞAK (İHA) - Uşak'ta "Özel Güvenlik " görevlisi olarak çalışanlara Uşak Emniyet Müdürlüğü'nün katkılarıyla Atatürk Kültür Merkezi (AKM)' de bilgilendirme semineri düzenlendi.

        AKM'de düzenlenen bilgilendirme semineri Ankara'dan görevli olarak Uşak'a gelen 1. Sınıf Emniyet Müdürleri Sezai Bağcı ve Abdullah Çelik tarafından verildi.

        Seminerde Özel Güvenlik görevlilerin yetkileri konusunda bilgilendirmeler yapılırken güvenlik görevlisi olarak çalışanların uyması gereken kurallara da dikkat çekildi.

        Yasal yetkilerle ilgili mevzuat listesi sahneye kurulan sinevizyondan katılımcılara anlatıldı.

        5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun, 6136 sayılı Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar Kanunu, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu, 5271 sayılı Ceza Muhakemeleri Kanunu, Özel güvenlik görevlilerinin temel görevi, Özel güvenlik görevlilerinin yetki sınırları, Güvenlik görevlilerinin hukuki statüleri gibi yasal yetkiler özel güvenlik görevlisi olarak çalışanlara anlatıldı.

        (FB-EÖ-MB-Y)

        10.01.2018 11:41:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler